Brabantse Nachten in Echt!!

Zaterdag 20 oktober om 20.00 uur organiseert Vriendenkoor in het Royal Theater het traditionele najaarsconcert. Elk jaar streven we naar een hoogstaand programma. We zijn bijzonder verheugd dat we voor dit jaar de Brabantzangers hebben mogen contracteren. Mannenkoor Brabantzangers E.D.M.K. uit Eindhoven heeft naam en faam opgebouwd in binnen- en buitenland. Hun programma omvat de traditionele mannenkoor gezangen maar zeker ook vernieuwende moderne popclassics. Ze staan onder leiding van Hennie Ramaekers en worden begeleid door Ad Broeksteeg.

Uiteraard zal ook uw Vriendenkoor een bijdrage leveren aan het concert en diverse nieuwe nummers ten gehore brengen. Vriendenkoor staat onder leiding van René Pisters en wordt begeleid door Toon Konings. Als finale zullen de koren de avond gezamenlijk afsluiten. Laat U muzikaal verrassen en verwennen. Vriendenkoor verheugt zich op dit concert en hoopt vele muziekliefhebbers op deze speciale avond te mogen begroeten. De entree is gratis maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. De aanvang is 20.00 uur en de zaal gaat open om 19.30 uur.

Komende maand zullen onze leden weer een beroep gaan doen op onze donateurs en sponsoren voor de jaarlijkse ondersteuning. Wij hopen wederom een open deur en gewillig oor te vinden, hiervoor alvast onze grote dank.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *