Marco Bakker

Dit jaar zal wederom de workshop Ontdek Je Stem worden georganiseerd door Vriendenkoor Echt. De zangclinic wordt verzorgd door de bekende bariton Marco Bakker en Hennie Ramaekers (dirigent van Vriendenkoor). De zangclinic is gebaseerd op de Ontdek Je Stem methode (van spreekstem naar zangstem) en is ontwikkeld door Hennie Ramaekers en is bij veel mannenkoren in Nederland met groot succes verzorgd. In de clinic maak je op een laagdrempelige wijze kennis met je zangstem en zul je merken dat zingen ook voor jou weggelegd is en zelfs plezier en voldoening geeft. De clinic start 1 oktober met een kennismakingsavond verzorgd door Marco Bakker en Hennie Ramaekers. Hierbij zijn ook jullie partners van harte welkom. Op 8 oktober start, acht dinsdagen op rij, de clinic van 19.00-19.45 uur. De clinic, waarbij alleen jullie als deelnemers aanwezig zijn, wordt verzorgd door Hennie Ramaekers in het Home van Vriendenkoor gelegen naast Café De Mert.

Deelnemers ontvangen na afloop van de zangclinic een certificaat van deelname, ondertekend door Marco Bakker. Deelname staat open voor mannen zonder zangervaring tot 65 jaar. Uiteraard zijn ervaren zangers ook welkom! Aan de zangclinic zijn geen kosten verbonden. Er zijn slechts twee voorwaarden aan verbonden: een kennismakingsgesprek met de dirigent en het voltooien van de zangclinic.

Uiteraard hopen wij dat je na deze clinic zoveel plezier gekregen hebt in het zingen dat je besluit om lid te worden van Vriendenkoor Echt welk volgend jaar zijn 120 jarig jubileum viert met diverse grootse jubileumactiviteiten. Hier kun je natuurlijk ook bij zijn!

Voor meer info en opgave: neem contact op, stuur een mail naar info@vriendenkoorecht.nl of bel Jos Driessen op +31 6 42 07 86 01.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *