Gezamenlijk concert met Pur Sang was een groot succes!

Het concert met Pur Sang op 21 was een groot succes. De verschillen tussen de koren waren erg groot waardoor het een concert werd met voor ieder wat wils. Waar de dames van Pur Sang een prachtige serie moderne popsongs lieten horen was Vriendenkoor opperbest in wat statiger muziek waarbij ook steeds modernere stukken aan de orde kwamen. Hoogtepunten van Pur Sang waren zonder meer How will i know van Whitney Houston en Flowers van Miley Cyrus maar zeker niet te vergeten Waterloo van Abba waarbij ze de zaal volop meekregen in een samenzang.

Vriendenkoor had als verrassing een versie van Conquest of paradise met de dialect tekst “Oos Echter landj” geschreven door ons lid Paul Gulikers. Verder viel de modernisering van het repertoire al op door stukken uit de Phantom of the opera en Les misérables en werd dat verder afgemaakt met een spetterend Come tot the music en de salsa Cantar. Twee voorbeelden van moderne muziek voor 4-stemmig mannenkoor.

Het concert werd afgesloten met een uitbundig Lang zal hij leven door Pur Sang en Vriendenkoor gezamenlijk voor Rob Lemmens lid van Vriendenkoor. Een voorbeeld voor de betrokkenheid van de leden van Vriendenkoor, op zijn verjaardag niet alleen het concert meezingen maar hij heeft ook die morgen de zaal mee helpen opbouwen.

Gezamenlijk concert met Pur Sang was een groot succes!