Kaart verkoop gestart.

Alzheimer benefietconcert door Vriendenkoor Echt op 11 december 2022.

Na drie maal uitstel door Corona kan op 11 december dan toch het Alzheimer Benefiet Concert doorgaan. De voortekenen zijn gunstig omdat de coronabesmettingen volgens het RIVM nagenoeg verdwenen zijn. Oorspronkelijk zou dit concert al in april 2022 plaats vinden maar helaas heeft Vriendenkoor het concert door Corona al twee maal moeten uitstellen.

Kaart verkoop gestart.

De reden dat Vriendenkoor dit concert organiseert is dat de leden graag iets willen betekenen voor de gemeenschap. Niet voor niets staat “Vrienden” met hoofdletters in hun vaandel. Ook zij zien om hen heen dat steeds meer medemensen getroffen worden door de verschrikkelijke symptomen van de ziekte van Alzheimer. Vriendenkoor voelt zich erg betrokken bij deze mensen en wil daar graag wat extra’s voor doen. Daarom organiseren ze samen met Jacques Pustjens en het Alzheimer onderzoekfonds Limburg een benefietconcert ten behoeve van dat fonds. Dit concert is op zondag 11 december aanstaande om 15.00 uur in Theater Royal in Echt. Alle deelnemers aan dit concert werken gratis mee of op basis van minimale kosten. De gehele opbrengst gaat dan ook naar het Alzheimer onderzoekfonds Limburg. En het zijn niet de minste artiesten die optreden.

Naast Vriendenkoor zijn dat de sopraan Karin Hertsenberg (winnares van “Una Voce Particolare”) en vooral niet te vergeten Beppie Kraft (ambassadrice van het Alzheimer onderzoekfonds Limburg). Het programma bestaat uit koorklassiekers, moderne zangstukken en na de pauze een knipoog naar Kerstmis. Veel belangstellenden hebben al kaarten gekocht voor de eerder uitgestelde Alzheimer Benefietconcerten. Deze entreekaarten zijn natuurlijk nog steeds geldig. U kunt ze ook omruilen voor (nieuwe) kaarten voor dit concert. Als u nog geen kaarten heeft maar toch wil komen kijken zijn er nog enkele kaarten beschikbaar, deze kosten € 20 per stuk. De voorverkoopadressen voor dit benefietconcert zijn Wendy Jeans in Susteren, Rijwielhuis Peter Fincken in Maasbracht en Bloemenhuis Dingelstad in Echt. Natuurlijk kunt u voor het concert ook nog kaarten kopen. Meer informatie vindt u op onze website www.vriendenkoorecht.nl. Wij zorgen voor een geweldig concert en samen met uw hulp zorgen we voor een prachtige donatie aan het Alzheimer onderzoekfonds Limburg.