Kerstconcert Vriendenkoor Echt op 17 december

Al enkele jaren heeft Vriendenkoor geen volwaardig kerstconcert kunnen geven. Hoewel het al lang lijkt is het toch nog maar kort geleden dat Corona ons in de greep hield. En in december 2022 heeft Vriendenkoor het Alzheimer Benefiet Concert voor laten gaan op het kerstconcert. Dit goede doel was dat meer dan waard.

Dit jaar geeft het koor gelukkig wel weer een traditioneel Kerstconcert. Het enige verschil is dat de datum verschoven is van Tweede Kerstdag naar de zondagmiddag een week voor Kerstmis. Verder is er niets veranderd en haalt Vriendenkoor weer alles uit de kast om er een muzikaal verrassend en sfeervol kerstconcert van te maken.

Behalve voor het repertoire van Vriendenkoor is er ook voldoende ruimte gemaakt voor een geweldige solist. Dat is Andrea Poddighe, hij werd geboren in Geleen maar heeft de Italiaanse nationaliteit. Na zijn studie aan het conservatorium te Maastricht bij Mya Besselink studeerde Andrea aan het Centro di Perfezionamento per Artisti Lirici, dit is een onderdeel van het beroemde Scala in Milaan. Engagementen voor zowel opera, operette als oratoriumzang brachten hem aan diverse bekende theaters in Duitsland, België en Nederland. Kortom, een zanger van formaat waarop Vriendenkoor trots kan zijn. Naast in enkele prachtige solostukken zal hij natuurlijk ook zijn zangkwaliteiten laten horen in muziek begeleid door Vriendenkoor.

Dit kerstconcert vindt plaats op zondag 17 december om 16:00 uur in de Landricuskerk in Echt. De entree is zoals altijd weer gratis maar Vriendenkoor zal iedereen wel de mogelijkheid geven om een vrije gave te doen. Tenslotte niet onbelangrijk, de Landricuskerk wordt natuurlijk verwarmd deze middag.

Kerstconcert Vriendenkoor Echt op 17 december