Maak kennis met zingen in een mannenkoor

Ook in 2024 organiseert Vriendenkoor Echt de zangclininc ‘Ontdek je Stem’, een laagdrempelige manier om mannen kennis te laten maken met zingen in een koor. Tijdens 8 sessies van een uur ontdek je je eigen zangstem en het plezier en de energie die zingen je geeft.

We starten dinsdag 30 januari om 19.00 uur met een kennismakingsavond met de Venlose bariton Sef Thissen. Tijdens deze avond krijg je uitleg over de zangclinic en vertelt Sef over zijn zangcarrière. Deze avond zijn partners ook van harte welkom.

Na de kennismakingsavond bepaal je of je deelneemt aan de zangclinic, die start op dinsdag 27 februari om 19.00 uur bij Bruin Café De Mert. De zangclinic wordt verzorgd door Peggy Smeets. Tijdens de kennismakingsavond en de zangclinic zijn alleen de deelnemers aan de clinic aanwezig.

Deelname is gratis

Deelname aan de zangclinic is geheel gratis. Ook na afloop zijn er geen verplichtingen. We vragen alleen om voor aanvang een kort individueel intake-gesprek met de dirigent te voeren en de zangclinic af te maken. Na de zangclinic ontvang je een bewijs van deelname, ondertekend door Sef Thissen.

De zangclinic wordt georganiseerd door Vriendenkoor Echt en ondersteund door KNZV, het Koninklijk Nederlands Zangersverbond.

Aanmelden voor de kennismakingsavond kan per mail naar info@vriendenkoorecht.nl of contact een van onze bestuursleden via www.vriendenkoorecht.nl.

Maak kennis met zingen in een mannenkoor