Ontdek Je Stem, deelnemen kan nog

Op 31 januari startte Vriendenkoor met een kennismakingsavond voor de zang-clinicOntdek Je Stem 3.0.

Een twintigtal mannen hebben die avond met veel interesse geluisterd naar het verhaal van de Venlose bariton Sef Thissen en de dirigent van Vriendenkoor Hennie Ramaekers. Zij kunnen op 28 februari starten met de eerste van 8 opeenvolgende wekelijkse sessies van ongeveer een uur. Deze sessies worden verzorgd door de dirigent van Vriendenkoor Echt. De zangclinic vindt volledig plaats buiten het Vriendenkoor om, alleen de deelnemers aan de clinic zijn dan aanwezig.

Deelname is geheel gratis en geeft ook na afloop geen enkele verplichting, het enige wat Vriendenkoor vraagt is om voor aanvang een kort intakegesprek te voeren met de dirigent en om de zangclinic af te maken. Na deze clinic ontvang je een bewijs van deelname, getekend door Sef Thissen. Maar ook als je de kennismakingbijeenkomst gemist hebt wil je misschien toch proberen of zingen bij een mannenkoor iets voor je is. Dat kan, als je zin hebt om te ontdekken of zingen iets voor je is, meld je dan aan. Of kom gewoon langs op de eerste twee avonden van de zangclinics, dan kun je nog zonder problemen deelnemen.

De eerste twee sessies zijn op de dinsdagen 28 februari en 7 maart. De sessies starten om 19.00 uur in de zaal van Broen Café aan de nieuwe markt in Echt en duren ongeveer een uur. Als je meer informatie over de clinic wil informeer dan vooral bij Vriendenkoor. Dat kan per mail op het adres info@vriendenkoorecht.nl. En natuurlijk zijn alle mannen die al ervaring hebben met zingen ook meer dan welkom bij Vriendenkoor Echt. En niet te vergeten zijn naast het zingen alle sociale activiteiten daar omheen voor de leden van Vriendenkoor redenen om zich actief in te zetten.

Ontdek Je Stem, deelnemen kan nog