Vriendenkoor komt naar je toe

Vriendenkoor repeteert in Susteren op 27 september. Net voor de zomervakantie kondigde Vriendenkoor al aan dat ze openbare repetities gaan houden in de (kerk-) dorpen rondom Echt.

Daarmee wil dit koor aan iedereen in de gemeente Echt-Susteren en omgeving laten zien hoe leuk het is om lid van een mannenkoor te zijn, hoe veel plezier dat voor de zangers oplevert en hoe leuk het is om regelmatig samen te zingen en om zeker voor de sociale contacten ook de derde repetitiehelft daarbij niet te vergeten.

Vriendenkoor komt naar je toe

Op dinsdag 27 september is Susteren als eerste dorp aan de beurt. Vriendenkoor houdt dan een openbare repetitie waarbij iedereen welkom is. Tijdens deze repetitie kun je zien hoe leuk zingen is maar er is ook zeker de gelegenheid om zelf actief mee te doen onder het motto: “Kun je nog zingen, zing dan mee”. Vriendenkoor hoopt zo het enthousiasme te stimuleren om in een mannenkoor te zingen. Dat is goed voor alle koren in Limburg. Ze hopen dan ook dat er veel mannen naar deze repetitie toe komen. Maar ook de partners zijn van harte welkom. Vriendenkoor hoopt verder dat deze openbare repetities de mannen uit Susteren en omgeving zo enthousiast maakt dat zij eens wat repetities gaan uitproberen bij een nabijgelegen mannenkoor. En natuurlijk is iedereen ook bij Vriendenkoor zelf in Echt welkom. Zowel ervaren als beginnende zangers kunnen altijd terecht. Maar voorop staat dat Vriendenkoor vooral duidelijk wil maken dat zingen in een mannenkoor heel leuk is en een mooie toevoeging aan ieders sociale leven. Iedereen is dus welkom in Susteren op 27 september aanstaande om 20:00 uur. Ze repeteren dan in de Harmoniezaal aan de Feurthstraat 56 in Susteren.