Samen zingen,
vriendschap en gezelligheid.

Dat vind je bij Vriendenkoor Echt.

Wil je weer zingen zing dan mee

Vriendenkoor is heel actief bezig om haar leden zo veel mogelijk de kans te geven te repeteren. Zo hebben we van 18 augustus tot en met 8 oktober als één van de weinige koren fysiek gerepeteerd. Toen eind 2020 bleek dat fysiek repeteren even niet meer mogelijk was, zijn we digitaal gaan repeteren. Dat is absoluut niet vergelijkbaar met fysiek samen zingen maar het best haalbare op dit moment.

Wil je weer zingen zing dan mee

Het is immers heel belangrijk de stembanden, de longen en de luchtondersteuning vanuit de buik te blijven stimuleren en trainen, de zangconditie holt anders achteruit. Het is te vergelijken met voetballers die een paar maanden uit de running zijn, ze hebben maanden conditietraining nodig om weer op het oude niveau komen.

Vriendenkoor is blij dat het ons gelukt is om de digitale repetities via een YouTube-kanaal op te starten. Zangers van koren waar dat niet gelukt is maar die hun conditie weer op peil willen brengen kunnen bij de repetities van Vriendenkoor aanhaken. Dit leidt tot geen enkele verplichting. Vriendkoor helpt graag anderen vooruit als dat kan. Maar ook als je geen zanger bent en wil bekijken of zingen iets voor je is ben je van harte welkom. Stuur een mailtje met je gegevens naar het secretariaat van Vriendenkoor en wij zorgen ervoor dat je de juiste gegevens en partijen krijgt om mee te kunnen zingen. Het mailadres van de secretaris is: secretaris@vriendenkoorecht.nl.